Acasa Inscriptionari Auto

Inscriptionari Auto

Inscriptionari si colantari auto Timisoara

Cu siguranta una dintre cele mai eficiente si economice modalitati de promovare a brandului, inscriptionarea parcurilor auto este preferata de toate companiile, atat mari cat si mici, deoarece ofera publicitate permanenta fara costuri suplimentare prin simpla prezenta a autovehiculului in trafic.

Profitati de publicitatea gratuita...

Prin infolierea autoturismelor din cadrul companiei dumneavoastra va faceti cunoscuta imaginea permanent, unei categorii enorme de consumatori, reprezentata de toti ceilalti participanti in trafic dar si de pietoni. Un vehicul colantat in mod inteligent va atrage cu siguranta atentia si va intari prezenta unei companii in ochii consumatorilor.

Inscriptionari de calitate, facute sa dureze !

Pentru inscriptionarile auto permanente se doreste o lucrare de calitate care sa reziste celor mai dure conditii.
Cu o experienta de peste 18 ani in brandingul auto, va oferim cele mai noi solutii si garantam pentru calitatea lucrarilor noastre. Incepand cu autoturismele mici, continuand cu tir-urile, camioanele si autoutilitarele, putem inscriptiona orice, pana la ambarcatiuni si avioane, cu o durata de viata de pana la 10 ani. Folosim doar materiale produse in Germania, de cea mai inalta calitate, cu protectie ridicata la razele ultra-violete, la zgarieturi, la ciclul inghet-dezghet si la alti factori mecanici cum ar fi spalarea cu presiune si substante acide.

Incepand cu proiectarea si design-ul cu specialistii nostri, va oferim serviciul complet pana la aplicarea autocolantului la cel mai inalt standard cu garantia unei lucrari ireprosabile.

Multe companii decid sa realizeze campanii de promovare a unui produs nou folosind doar parcul auto propriu, in special camioanele, deoarece acestea ofera o suprafata vizibila foarte mare. Datorita noilor tehnologii de printare si materialelor inovative va putem oferi infolieri de calitate fotografica, la costuri reduse, pentru astfel de campanii. Avand caracter temporar, masinile inscriptionate se pot curata foarte usor la terminarea campaniei, fara a lasa reziduri de adeziv sau autocolant.

Venim in intampinarea dvs. cu explicarea termenilor

Fiind un serviciu foarte raspandit, producatorii il denumesc in diferiti termeni si de multe ori clientul poate fi confuz in interpretarea lor. De aceea va oferim cateva explicatii despre inscriptionarile auto

Acest serviciu mai este cunoscut si sub denumirile: infoliere auto, colantare auto, sticker auto, vehicle branding, etc.

Laminare - se refera la aplicarea unei folii transparente pe autocolantul printat pentru protectie UV si zgarieturi

Durata de viata - reprezinta durata medie de viata recomandata de producatorul materialului

Autocolant reflectorizant - este o folie cu caracteristici de refractie a luminii si ofera un efect asemanator semnelor rutiere, dar se poate folosi si la colantarea autovehiculelor, facandu-le vizibile pe timp de noapte

Cutting plotter - tehnologia de decupare computerizata a siglelor si textelor. Se refera la inscriptionarea masinilor cu autocolant decupat, colorat in masa din fabrica.

Print & Cut (Diecut) - se refera la decuparea pe contur a printurilor color si aplicarea pe autoturisme

Full Wrap - metoda de colantare completa a vehiculului, prin care acesta este imbracat complet cu autocolant, de obicei printat