Acasa Info Utile Glosar de Termeni - Dictionar

Termeni folositi in industria publicitara

There are 3 entries in this glossary.
Search for glossary terms (regular expression allowed)
Begins with Contains Exact term Sounds like
All | F | G | T

All

Term Definition
fotogravura

Fotogravura laser este procesul de transpunere a unei imagini/fotografii pe un material care suporta gravura laser. Transformarea imaginii se face cu un program special, rezultand o imagine alb-negru. Dintre cele mai uzuale materiale pe care se poate face fotogravura sunt: lemnul, sticla, cristalul, plexicul, marmura, granitul, abs-ul, etc.

Fotogravura laser - Gravura Foto

Gravura Laser

Gravarea laser, nu este altceva decat o ardere de suprafata in material, cu raza laser, in functie de puterea aleasa. Adancimea gravurii, poate varia, de la gravare fina, de suprafata, pana la gravare in adancime, in functie de dorintele dumneavoastra. Materiale gravabile laser: plexiglas, pluta, pal, furnir, lemn, corian, abs / metalex / rowmark, piele, hartie si carton, pmma, plexic, granit, gresie, faianta, marmura, sticla, etc.

Gravare / Gravura Laser

Taiere Laser

Tehnologia laser permite taierea / decuparea materialelor la cele mei inalte standarde calitative, oferind un finisaj de exceptie. In cazul materialelor lucioase, de genul plexiglass-ului, marginile obiectului decupat isi pastreaza aceeasi textura fina, nemaifiind necesare alte operatii de slefuire si finisare. Decupajul laser, are marele avanataj de a oferi o debitare de inalta calitate cu o precizie de 0,01 mm.

  • Ultra-precizie de ordinul micronilor
  • Taiere si gravare pe material in acelasi timp
  • Calitatea gravurii laser este de neegalat
  • Gama foarte variata de materiale prelucrabile: plexiglas, pluta, pal, furnir, lemn, corian, abs / metalex / rowmark, piele, hartie si carton, pmma, plexic

Taiere Decupare Debitare Laser

Glossary 2.64 is technology by Guru PHP