Acasa Simpla fata
  • Caseta Luminoasa Hyundai Resita
  • Firma Luminoasa Alcubond Iulius Mall Timisoara
  • Firma iluminat reynobond Coca Cola Arad - Restaurant Premiere
  • Caseta Luminoasa Plexiglas si Profil Aluminiu
  • Black Sea Suppliers - casete luminoase cu module LED de mare putere
  • Corporate Branding Leumi Bank Timisoara
  • Ansamblu luminos Fast Food Coca Cola Targu Jiu - Proaspat pentru tine

Casete luminoase simpla fata

Casetele luminoase cu o fata de afisare sunt cel mai des intalnite in semnalistica de exterior, dar sunt folosite cu succes si la interior si ofera un impact vizual puternic atat in timpul zilei cat si pe timp de noapte. Din punct de vedere constructiv acest tip de semnalizare poate fi produs din diverse profile speciale, cu precadere din aluminiu, din diverse structuri metalice, sau intelgral din materiale dedicate industriei publicitare cum ar fi plexiglas-ul, panourile compozite de bond sau poliplan.

Eficienta casetelor luminoase

Conform unui studiu recent asupra eficientei promovarii outdoor reclamele luminoase s-au dovedit cel mai eficient element in promovarea imaginii. Firmele luminoase au un rol foarte mare in atragerea atentiei clientilor.

Vizualizati mai jos cateva dintre lucrarile noastre de referinta, din categoria casetelor luminoase cu o fata. Va punem la dispozitie cunostintele noastre acumulate in peste 16 ani de activitate si va oferim experienta noastra in aplicarea celor mai noi tehnologii in materie de iluminare economica, folosind doar materiale de inalta calitate, special concepute pentru productia casetelor luminoase si aprobate de toate reglementarile din Uniunea Europeana.
Experienta noastra

Iesiti in evidenta pe timp de noapte...

Profitati de avantajele unei firme luminoase pentru a atrage atentia si a comunica brandul dumneavoastra. O caseta luminoasa simpla fata poate avea diferite forme si dimensiuni, si se poate personaliza cu diferite imagini tiparite si culori vii folosind folii profesionale cu efect de translucenta. Oferim o atentie deosebita in productia unei casete luminoase pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un produs premium, cu finisaje de exceptie.

Incepand de la consilierea in alegerea tipului de caseta luminoasa potrivit spatiului dvs, continuand cu designul grafic oferit de specialistii nostri si pana la montajul casetei va oferim un set de servicii ireprosabile.