Acasa Rooftop
  • Firma Luminoasa Profi Food Romania
  • Casete luminoase cu profil special de aluminiu si iluminare cu module LED de mare putere
  • Caseta cu iluminare tuburi de neon Golden Brau - Heineken Romania
  • Caseta luminoasa rectangulara de tip rooftop - Saero Romania
  • Rooftop Continental Ap Romania
  • Montaj caseta luminoasa cu macara - Continental Automotive Romania

Casete luminoase de tip Rooftop

Casetele luminoase de tip roof-top sunt compuse din structura metalica amplasata pe acoperisul unei cladiri, pe care se monteaza caseta luminoasa propriuzisa. De regula sunt folosite la casete luminoase de dimensiuni foarte mari si ofera un impact vizual puternic atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte. Din punct de vedere constructiv acest tip de semnalizare poate fi produs din diverse profile speciale, cu precadere din aluminiu, din diverse structuri metalice, sau intelgral din materiale dedicate industriei publicitare cum ar fi plexiglas-ul, panourile compozite de bond sau poliplan.

Eficienta casetelor luminoase

Conform unui studiu recent asupra eficientei promovarii outdoor reclamele luminoase s-au dovedit cel mai eficient element in promovarea imaginii. Firmele luminoase au un rol foarte mare in atragerea atentiei clientilor.

Vizualizati mai jos cateva dintre lucrarile noastre din categoria casetelor luminoase roof top. Va punem la dispozitie cunostintele noastre acumulate in peste 16 ani de activitate si va oferim experienta noastra in aplicarea celor mai noi tehnologii in materie de iluminare economica, folosind doar materiale de inalta calitate, special concepute pentru productia casetelor luminoase si aprobate de toate reglementarile din Uniunea Europeana.
Experienta noastra

Iesiti in evidenta pe timp de noapte...

Profitati de avantajele unei reclame luminoase pentru a atrage atentia si a comunica brandul dumneavoastra. O caseta luminoasa rooftop poate avea diferite forme si dimensiuni, si se poate personaliza cu diferite imagini printate si culori vii folosind autocolante profesionale cu efect de translucenta. Oferim o atentie deosebita in productia unei casete luminoase pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un produs premium, cu finisaje de exceptie.

Incepand de la consilierea in alegerea tipului de caseta luminoasa potrivit spatiului dvs, continuand cu designul grafic oferit de specialistii nostri si pana la montajul casetei va oferim un set de servicii ireprosabile.