Acasa Profil Click Aluminiu
  • Reclame luminoase pentru locatii HORECA cu sistem click
  • Caseta luminoasa cu profil click pentru inlocuire print film backlit
  • Casete luminoase pentru meniu cu sistem clickframe

Casete luminoase cu profil click-frame

Casetele luminoase cu sistem click sunt solutia ideala pentru schimbarea printurilor rapid si fara efort. Sunt recomandate pentru interior dar sunt folosite cu succes si la exterior si ofera un impact vizual puternic atat in timpul zilei cat si pe timp de noapte. Din punct de vedere constructiv acest tip de semnalizare poate fi produs din diverse profile speciale din aluminiu si din plexiglas special cu proprietati de difuzie a luminii.

Inovatia sistemului click

Cel mai practic mod de schimbare rapida a posterului prin sistemul click, un mijloc simplu de aplicare al printului prin deschiderea ramelor. Posterul se schimba incredibil de usor in maxim un minut! Desfaceti rama, indepartati folia protectoare de PVC. Totul se face manual, fara ajutorul altor unelte aditionale, datorita sistemului click cu care este dotat.

Vizualizati mai jos cateva dintre lucrarile noastre de referinta, din categoria casetelor luminoase clickframe. Va punem la dispozitie cunostintele noastre acumulate in peste 16 ani de activitate si va oferim experienta noastra in aplicarea celor mai noi tehnologii in materie de iluminare economica, folosind doar materiale de inalta calitate, special concepute pentru productia casetelor luminoase si aprobate de toate reglementarile din Uniunea Europeana.
Experienta noastra

Profitati de avantajele unei firme luminoase pentru a atrage atentia si a comunica produsele dumneavoastra. O caseta luminoasa cu profil click poate avea diverse forme si dimensiuni, si se poate personaliza cu diferite imagini tiparite si culori vii folosind folii speciale cu efect de translucenta. Oferim o atentie deosebita in productia unei casete luminoase pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un produs premium, cu finisaje de exceptie.

Incepand de la consilierea in alegerea tipului de caseta luminoasa potrivit spatiului dvs, continuand cu designul grafic oferit de specialistii nostri si pana la montajul casetei va oferim un set de servicii ireprosabile.