Acasa Cadru Metalic + Poliplan
  • Firma Luminoasa Profi Food Romania
  • image
  • Caseta luminoasa rectangulara de tip rooftop - Saero Romania
  • Caseta Luminoasa Hyundai Resita
  • Casete luminoase cu profil special de aluminiu si iluminare cu module LED de mare putere

Casete luminoase cu structura metalica si poliplan backlit

Casetele luminoase de polyplan reprezinta solutia ideala pentru reclame de dimensiuni foarte mari si ofera solutia optima cu un raport calitate/pret neegalat. Sunt recomandate pentru exterior si garanteaza un impact vizual puternic atat in timpul zilei cat si in timpul noptii. Din punct de vedere constructiv acest tip de reclama poate fi produs din diverse profile speciale, cu precadere din aluminiu sau din diverse structuri metalice, pe care se tensioneaza materialul flexibil oferind un aspect rigid si durabil.

Eficienta casetelor luminoase

Conform unui studiu recent asupra eficientei promovarii outdoor firmele luminoase s-au dovedit cel mai eficient element in promovarea imaginii. Reclamele luminoase au un rol foarte mare in atragerea atentiei clientilor.

Vizualizati mai jos cateva dintre lucrarile noastre, din categoria casetelor luminoase de poliplan. Va punem la dispozitie cunostintele noastre acumulate in peste 16 ani de activitate si va oferim experienta noastra in aplicarea celor mai noi tehnologii in materie de iluminare economica, folosind doar materiale de inalta calitate, special concepute pentru productia casetelor luminoase si aprobate de toate reglementarile din Uniunea Europeana.
Experienta noastra

Iesiti in evidenta pe timp de noapte...

Profitati de avantajele unei reclame luminoase pentru a atrage atentia si a comunica brandul dumneavoastra. O caseta luminoasa de polyplan poate avea diferite forme si dimensiuni, si se poate personaliza cu print digital direct pe material sau folosind autocolante profesionale cu efect de translucenta. Ambele variante ofera culori vii si saturate in momentul iluminarii. Oferim o atentie deosebita in productia unei casete luminoase pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un produs premium, cu finisaje de exceptie.

Incepand de la consilierea in alegerea tipului de caseta luminoasa potrivit spatiului dvs, continuand cu designul grafic oferit de specialistii nostri si pana la montajul casetei va oferim un set de servicii ireprosabile.