Acasa Dubla fata
  • Caseta iluminata cu 2 fete in consola Mozzart Pariuri Sportive
  • Caseta Luminoasa cu doua fete din PMMA si structura din aluminiu vopsit in camp electrostatic.
  • Ansamblu luminos  dubla fata Agenda - Publitim - Timis Expres - Informedia
  • Caseta luminoasa rotunda cu doua fete Welcome Hotel Roco
  • Firma Luminoasa Alucobond Fast Food Libanez Timisoara

Casete luminoase dubla fata

Casetele luminoase cu doua sau mai multe fete de afisare sunt solutia ideala pentru atingerea vizibilitatii din doua sensuri si ofera un impact vizual puternic atat in timpul zilei cat si pe timp de noapte. Din punct de vedere constructiv acest tip de semnalizare poate fi produs din diverse profile speciale, in special din aluminiu, din diverse structuri metalice, sau integral din materiale dedicate industriei publicitare cum ar fi plexiglass-ul, panourile compozite dibond sau polyplan.

Eficienta casetelor luminoase

Conform unui studiu recent asupra eficientei promovarii outdoor reclamele luminoase s-au dovedit cel mai eficient element in promovarea imaginii. Firmele luminoase au un rol foarte mare in atragerea atentiei clientilor.

Vizualizati mai jos cateva dintre lucrarile noastre de referinta, din categoria casetelor luminoase cu 2 fete. Va punem la dispozitie cunostintele noastre acumulate in peste 16 ani de activitate si va oferim experienta noastra in aplicarea celor mai noi tehnologii in materie de iluminare economica, folosind doar materiale de inalta calitate, special concepute pentru productia casetelor luminoase si aprobate de toate reglementarile din Uniunea Europeana.
Experienta noastra

Iesiti in evidenta pe timp de noapte...

Profitati de avantajele unei reclame luminoase pentru a atrage atentia si a comunica brandul dumneavoastra. O caseta luminoasa cu doua fete poate avea diferite forme si dimensiuni, si se poate personaliza cu diferite imagini tiparite si culori vii folosind folii profesionale cu efect translucent. Oferim o atentie deosebita in productia unei casete luminoase pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un produs premium, cu finisaje de exceptie.

Incepand de la consilierea in alegerea tipului de caseta luminoasa potrivit spatiului dvs, continuand cu designul grafic oferit de specialistii nostri si pana la montajul casetei va oferim un set de servicii ireprosabile.